.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

Για να κλείσετε ραντεβού στα Τακτικά Πρωινά- Απογευματινά Ιατρεία τηλεφωνήστε ΜΟΝΟ στο

14970 τις εργάσιμες ημέρες από 9:00 π.μ. - 5.00 μ.μ.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Δείτε τα τηλέφωνα και τις ώρες για ραντεβού με τα εργαστήρια

Συνδεση

ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ

Υπερβαρική

Το καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας και ο κατάλληλος εξοπλισμός καθιστούν εφικτή την αντιμετώπιση και βαρέως πασχόντων ασθενών σε υπερβαρικό περιβάλλον.

Μονάδα Ύπνου

Το εργαστήριο ύπνου είναι πλήρως αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο για την επάρκεια του από την ελληνική εταιρία μελέτης διαταραχών ύπνου. Λειτουργεί υπό την εποπτεία και υπευθυνότητα ιατρού πνευμονολόγου ενώ διαθέτει το μεγαλύτερο σε αριθμό στη Β. Ελλάδα προσωπικό που αποτελείται από 10 άτομα με πολυετή εμπειρία στο πεδίο του ύπνου, ενώ κάποια από τα μέλη του εργαστηρίου έχουν πιστοποιηθεί με πανευρωπαϊκές εξετάσεις από το European sleep research society.

Την Τετάρτη, 13 Ιουνίου  2018, η Διοικήτρια του Γ.Ν.Θ. «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ», εγκαινίασε το ανακαινισμένο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου. Η ανακαίνιση, η οποία περιελάμβανε επίσης την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και μια κινητή μονάδα αιμοληψιών, χρηματοδοτήθηκε με δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». Η τελετή εγκαινίων πραγματοποιήθηκε παρουσία του Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ. Σ. Πλωμαρίτη, του Δημάρχου Καλαμαριάς Θ. Μπακογλίδη, του Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Π. Σερίδη, των εκπροσώπων του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» κ.κ. Εμμανουήλ Κωνσταντίνα και Καθάριο Χρήστο, εκπροσώπων του Ελληνικού Συλλόγου Θαλασσαιμίας, της Διευθύντριας του Τμήματος Αιμοδοσίας κας Γιαρτζά Ευαγγελίας, καθώς επίσης πλήθους εργαζομένων.

Attachments:
Download this file (OMILIA_EGKANIA_AIMODOSIAS.pdf)Ομιλία Διοικήτριας[ ]118 kB