.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Σας πληροφορούμε ότι οι πολίτες για να κλείσουν ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, θα καλούν στον τηλεφωνικό αριθμό 14444 την τελευταία εργάσιμη κάθε μήνα και από ώρα 9πμ.

 

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Επίσης μπορούν να κλείσουν ραντεβού μέσω διαδικτύου μπαίνοντας στην ιστοσελίδα ellinikanosokomeia.gr .

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Δείτε τα τηλέφωνα και τις ώρες για ραντεβού με τα εργαστήρια

Περισσότερα...

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ

Λίστα χειρουργείων 

Συνδεση χρηστων νοσοκομειου

ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ

Υπερβαρική

Το καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας και ο κατάλληλος εξοπλισμός καθιστούν εφικτή την αντιμετώπιση και βαρέως πασχόντων ασθενών σε υπερβαρικό περιβάλλον.

https://webtv.ert.gr/ert3/reportaz/monada-ypervarikis-iatrikis-ston-agio-paylo/

Μονάδα Ύπνου

Μονάδα Ύπνου

Το εργαστήριο ύπνου είναι πλήρως αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο για την επάρκεια του από την ελληνική εταιρία μελέτης διαταραχών ύπνου. Λειτουργεί υπό την εποπτεία και υπευθυνότητα ιατρού πνευμονολόγου ενώ διαθέτει το μεγαλύτερο σε αριθμό στη Β. Ελλάδα προσωπικό που αποτελείται από 10 άτομα με πολυετή εμπειρία στο πεδίο του ύπνου, ενώ κάποια από τα μέλη του εργαστηρίου έχουν πιστοποιηθεί με πανευρωπαϊκές εξετάσεις από το European sleep research society.

Περισσότερα >>

Φυλλάδιο πρακτικών οδηγιών

Φυλλάδιο πρακτικών οδηγιών για ασθενείς που θα υποβληθούν σε ολική αρθροπλαστική γόνατος

Φυλλάδιο πρακτικών οδηγιών για ασθενείς που θα υποβληθούν σε ολική αρθροπλαστική γόνατος

ΕΟΜ

GDPR

 

Την Τετάρτη, 13 Ιουνίου  2018, η Διοικήτρια του Γ.Ν.Θ. «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ», εγκαινίασε το ανακαινισμένο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου. Η ανακαίνιση, η οποία περιελάμβανε επίσης την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και μια κινητή μονάδα αιμοληψιών, χρηματοδοτήθηκε με δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». Η τελετή εγκαινίων πραγματοποιήθηκε παρουσία του Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ. Σ. Πλωμαρίτη, του Δημάρχου Καλαμαριάς Θ. Μπακογλίδη, του Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Π. Σερίδη, των εκπροσώπων του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» κ.κ. Εμμανουήλ Κωνσταντίνα και Καθάριο Χρήστο, εκπροσώπων του Ελληνικού Συλλόγου Θαλασσαιμίας, της Διευθύντριας του Τμήματος Αιμοδοσίας κας Γιαρτζά Ευαγγελίας, καθώς επίσης πλήθους εργαζομένων.

Attachments:
Download this file (OMILIA_EGKANIA_AIMODOSIAS.pdf)Ομιλία Διοικήτριας[ ]118 kB