.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Για να κλείσετε ραντεβού στα Τακτικά Πρωινά- Απογευματινά Ιατρεία τηλεφωνήστε ΜΟΝΟ στο 

14970 τις εργάσιμες ημέρες από 9:00 π.μ. - 5.00 μ.μ.

 

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Για κλείσιμο ραντεβού μέσω διαδικτύου καλέστε στο 2311230335. Αφού πάρετε τηλέφωνο να μπείτε στο www.nosokomeia.gr και ακολουθείστε τις οδηγίες.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Δείτε τα τηλέφωνα και τις ώρες για ραντεβού με τα εργαστήρια

Περισσότερα...

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ

Λίστα χειρουργείων 

Συνδεση χρηστων νοσοκομειου

ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ

Υπερβαρική

Το καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας και ο κατάλληλος εξοπλισμός καθιστούν εφικτή την αντιμετώπιση και βαρέως πασχόντων ασθενών σε υπερβαρικό περιβάλλον.

https://webtv.ert.gr/ert3/reportaz/monada-ypervarikis-iatrikis-ston-agio-paylo/

Μονάδα Ύπνου

Μονάδα Ύπνου

Το εργαστήριο ύπνου είναι πλήρως αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο για την επάρκεια του από την ελληνική εταιρία μελέτης διαταραχών ύπνου. Λειτουργεί υπό την εποπτεία και υπευθυνότητα ιατρού πνευμονολόγου ενώ διαθέτει το μεγαλύτερο σε αριθμό στη Β. Ελλάδα προσωπικό που αποτελείται από 10 άτομα με πολυετή εμπειρία στο πεδίο του ύπνου, ενώ κάποια από τα μέλη του εργαστηρίου έχουν πιστοποιηθεί με πανευρωπαϊκές εξετάσεις από το European sleep research society.

Περισσότερα >>

Φυλλάδιο πρακτικών οδηγιών

Φυλλάδιο πρακτικών οδηγιών για ασθενείς που θα υποβληθούν σε ολική αρθροπλαστική γόνατος

Φυλλάδιο πρακτικών οδηγιών για ασθενείς που θα υποβληθούν σε ολική αρθροπλαστική γόνατος

ΕΟΜ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 27 Απριλίου 2018 η άσκηση Επιχειρησιακής Ετοιμότητας Μερικής Εκκένωσης του Γ.Ν.Θ. «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» με την ονομασία «ΤΥΡΙΜΜΑΣ 2018» σε εφαρμογή των Επιχειρησιακών Σχεδίων «Σώστρατος - Περσέας», παρουσία του Διοικητή και του Δ/ντη του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας Ε.ΚΕ.ΕΠ.Υ. Η άσκηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκπαίδευσης των επαγγελματιών υγείας για την αντιμετώπιση καταστάσεων κρίσεων καθώς και φυσικών καταστροφών με στόχο την ετοιμότητα τους σε καταστάσεις έκτακτων αναγκών, όπως σε περιπτώσεις σεισμών, πυρκαγιών κ.α.

Το σενάριο συγκεκριμένα αφορούσε σε κατάσταση κρίσης που προκλήθηκε από σεισμό και φωτιά, με αποτέλεσμα την εκκένωση δυο κλινικών του Νοσοκομείου και τον απεγκλωβισμό ασθενών, συνοδών και επισκεπτών από τον κεντρικό ανελκυστήρα καθώς και από τον χώρο των μαγειρείων του Νοσοκομείου (λόγω φωτιάς)
Στην άσκηση, εκτός από το Ιατρικό – Νοσηλευτικό - Διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου, συμμετείχαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, η Τροχαία, το ΕΚΑΒ, καθώς και η Διεύθυνση Πολιτικοστρατιωτικής Συνεργασίας του Γ Σώματος Στρατού, η οποία παρείχε πέντε (5) σκηνές.

Η άσκηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία περίπου 2 ώρες αργότερα.

ΤΥΡΙΜΜΑΣ 2018

 

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ